Ristorante La Madrugada

A corner of Spain in the heart of Mugello is so that the restaurant La Madrugada presents itself to its clients, in the village of San Piero a Sieve, in the province of Florence, you can spend a pleasant evening enjoying the typical Spanish cooking to art, but also served with style and cordiality.
The restaurant is very well maintained in all its aesthetic aspects, which might lead you to think that the quality of food are affected, none of this, the food is great!
Last night we were welcomed with a glass of sangria while we waited for the mix of appetizers that range from baby octopus soup of mussels and clams (excellent). Same goes for the paella and the fillet of swordfish. The only comment I can give him is the choice of wines, we tried 2 different bottles of white wine Spanish and frankly is not that they were the best. The offer of dessertes was very classic (chocolate cake with ice cream, Catalan cream, lemon sorbet), but served with all the embellishments of the case and still good. The restaurant overlooks the town square of San Piero a Sieve in the summer and offers the possibility to eat outside in the ambience very nice.
Note that the reception of the credit goes to its clients the reserve venue staff, discreet, polite and welcoming.

The report cards of the Pioneer of Taste:
Location: 7,5
Reception: 8,5
Quality of food: 8,5
Quantity of food: 7,5
Price: 7

 

Contact:
Tel. +39 0558498304
Mail: ristorantemadrugada@gmail.com
http://www.ristorantelamadrugada.com/

Un angolo di Spagna nel cuore del Mugello è così che si offre ai suoi cliente il Ristorante la Madrugada; nel paese di San Piero a Sieve, in provincia di Firenze, potrete passare una serata piacevole gustando i piatti tipici spagnoli cucinanti ad arte ma soprattutto serviti con stile e cordialità.

Il locale si presenta molto ben curato in tutti i suoi aspetti estetici, il che potrebbe portarti a pensare che la qualità del cibo ne risenta, niente di tutto ciò, Il cibo è ottimo!

Ieri sera siamo stati accolti con un buon bicchiere di sangria, mentre aspettavamo il  mix di antipasti che svariavano dai moscardini alla zuppa di cozze e vongole veraci (ottimi). Stesso discorso per la paella e il filetto di pesce spada. L’unico appunto che posso fargli è sulla scelta dei vini; abbiamo provato 2 bottiglie diverse di vino bianco spagnolo e sinceramente non è che fossero il massimo. L’offerta dei dessert era molto classica (torta al cioccolato con gelato, crema catalana, sorbetto al limone), ma servita con tutti gli abbellimenti del caso e comunque buoni. Il ristorante si affaccia sulla piazza del comune di San Piero a Sieve ed offre nel periodo estivo anche la possibilità di mangiare fuori in un’ambient molto carino.

Nota di merito va all’accoglienza che riserva alla sua clientela il personale del locale, discreti, gentili e accoglienti.

 

Le pagelle del Pioniere del Buongusto:

Location: 7,5
Accoglienza: 8,5
Qualità del cibo: 8,5
Quantità del cibo: 7,5
Prezzo: 7

 Contatti:
Tel. +39 0558498304
Mail: ristorantemadrugada@gmail.com
http://www.ristorantelamadrugada.com/

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  4. Foundation for Defense of Democracies

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